вторник, 10 юли 2012 г.

Премахване на "подхваната" мръснотия

Подхваната се нарича такава, която човек закача по собствената си глупост на неподходящи места по неподходящо време и в неподходящо състояние. Така се случва като някой неподготвен се явява на гробище по време на погребение, минава през кръстовище, на което е прехвърлен резултат от разваляне или, често срещан пример за лошо място с лошо състояние и време - жена по време на цикъл в църква по време на опяване на покойника.

Подобна гадост от виждащи хора изглежда като високо-концентрирана черна бучка върху "тялото", която има навик да се премества според състоянието на човека, влияейки върху работа на различните органи.

Какво може да направи майстора в тази ситуация. Този обред е за лично премахване - когато клиента може да се яви на прием и с него да се работи очи в очи.

Необходими са няколко неща:
  1. Тебешир
  2. Нож с бяла дръжка
  3. Свещ
  4. Кофа изворна вода
  5. Плат от бял естествен материал, голям, колкото да покрие изцяло клиента.
Прави се в следната последователност:
  1. Клиентът, колкото може повече гол, се слага върху стол и се обгръща с  плата, колкото може повече, за да бъде видимо само лицето.
  2. Около него с тебешир се очертава кръг със следните думи: - Полагам кръг за всяко начало и край. Да стоиш зло вътре докато слово мое различно не бъде.
  3. Взима се свещта и се накланя върху кофата, така че да капи восък в нея, и се казва: - Аз, слово знаещ, сила притежаващ, заклевам с името (име) всички духове, полудухове и друга гадост да....
..........................
8. Приключвате ритуала.