Обучение

Занятията по обучение се провеждат дистанционно в лекционно-практическа форма. Основен акцент се поставя върху практиката и запознаването с различни магически ритуали и методи.

В процеса се научават ефективни въздействия, свързани с ритуали за болест, зомбиране, проклятия, отнемане на късмет и благосъстояние, обвързване на любим чрез силно въздействие върху психиката и развалянето им. Както и увеличаване на магическата сила, изграждане на интензивна лична защита, работа с подкрепа от естествените сили - земя, вода, вятър, огън, слънце и духове на гробища и кръстопътища. Задължителни са основните правила и обяснения за правилното им прилагане в работа.

Продължителността на обучение зависи единствено от желанието на самия ученик, което значи, че всеки може да се откаже по собствен избор или да продължи дотогава докато желае.

Изисквания към учениците
  • Целенасоченност - Ученикът трябва да знае какво иска да постигне в живота си, а не да бъде роб на еднодневни прищявки;
  • Честност - Ученикът е длъжен да бъде честен за да има време и шанс да се поправят възникнали по време на обучение грешки;
  • Желание да практикува - Магията е тежък занаят, който цели постигане на резултати, а не философстване и празно словоблудие;
  • Съзнателност - Ученикът трябва да разбира, че напълно променя живота си и това не е детска игра; 
  • Способности - Способностите могат да се развият и увеличат, но трябва да има поне малко такива, за да има какво да се развива;
  • Платежоспособност - Обучение струва безценно време и сили и по тази причина като компенсация трябва да се влага финансово, а после и енергийно. 
За кандидатстване трябва да изпратите на имейл tradicionnamagia@gmail.com следните неща:
  • Снимка с ясно видими очи
  • Първото име, дата на раждане
  • Няколко думи за себе си и интереси и защо трябва да приемем Вас в обучението, а не някой друг. С какво сте по-различен от стотици други хора които се интересуват от магия и защо точно на Вас трябва да предадем наш опит и знания с които да постигате резултати.
Приемат се емоционално и психически стабилни лица над 18 години. Хора със сериозни намерения и мотивация за отговорна работа. Вашият пол, вероизповедание, сексуална ориентация и местоживеене са без значение. Религиозни фанатици, сектанти или дървени философи ще бъдат отхвърляни безрезервно, за такива, молим да не ни безпокоите.