събота, 7 юли 2012 г.

Предпазване от обратния удар

При поредица на еднотипни или тежки, енерго-хабящи въздействия вероятността за обратен удар се повишава главоломно.

Един начин да се предпазите от него е след обреда да прекратите практика докато не спре отток на сила и живота Ви не влезе в норма. Вторият е да се предпазите с вид амулети, но и те имат нужда от почивка за презареждане. Третият начин са определени ритуали, целящи краткотрайно повдигане на силата до екстремален максимум (което е опасно при честа употреба). Четвъртият е да се пренасочи обратния удар към нещо или някой.

Този ритуал се отнася към четвърта категория с пренасочване към дърво и дава възможност да се практикуват изключително тежки и опасни въздействия за ограничен период от време, като нямаопасност той да се изпълнява често с вреда за здравето на майстора.

Трябва да отидете в гора и да намерите отделно стояща трепетлика. Избирайте здраво и мощно дърво без изсъхнали или изгнили клонове.

С ръка изкопайте около дърво по кръг вид окопче и, като стигнете по кръга до началната точка, вземете шепа пръст и я приберете в предварително направена торбичка от лен като кажете следното:

"Дърво живо, дърво силно от силата на което листата треперят и горските духове говорят. Вземи от мен счупено и зло върнато ако негов ред дойде. Вземи така както събираш ...."

Няколко дни след това, при приключване на ритуала трябва да напълните изровеното от Вас окопче с мед.


Желаещите могат да придобият пълната версия на ритуала срещу 50 EUR като изпратят заявка на tradicionnamagia@gmail.com.