Родословното дърво

Няколко ритуала за манипулиране на рода и родовите връзки.

Цена: 250 €

Разпостранява се като електронно издание в PDF формат.

За въпроси и придобиване tradicionnamagia@gmail.com

Ритуали включени в този сборник


Родово проклятие

С известна доля цинизъм и отхвърляйки лицемерие ще признаете, че в живота се случват и моменти в които единственния начин да се реши проблем не да се отстрани само той, а най-добре и цялата му рода.

Разрушаване на рода

За разлика от родово проклятие, което се разпостранява само по кръвната връзка, това въздействие цели разрушаване на рода без значение от кръвното родство, а именно има действие върху съпрузите, доведени деца и не само по нисходящата линия, но и към предците, като най-голямата сила му се проявява когато хора се събират заедно.
Прочетете още »

Унищожаване на рода

За разлика от родовото проклятие, което действа чрез определен човек и по кръвната линия – това въздействие цели унищожаване на цялата рода с различна степен на връзките в нея.

Трябва да се изпълнява много внимателно, защото при грешка целият удар ще падне върху вас и близките ви.
Прочетете още »

Отсичане от рода

В редица случаи връзката между кръвните роднини се явява като родова защита и трябва да бъде премахната от обекта преди да се нанесе върху него необходимото въздействие. Същото се ползва и при разваляне на родово проклятие за да бъде изолиран от рода и да се прекъсне предаване на негатив от него.
Прочетете още »

Родова защита

Целта на този обред е да се защити цялата рода като се предпазва от различни социални и здравни неуредеци и благополучие се увеличава с поколения.
Прочетете още »

Помощта на рода

За разлика от ритуала на родова защита който се прави предварително и се наработва с години, този ритуал извършва се при съществуваща непосредственна заплаха за някой от рода като унищожаване, насилие, изнудване, заплаха за убийство, отвличане и подобно и е способен да насочи тази родова сила за спасяване.
Прочетете още »