Домашното огнище

Няколко ритуала за жилището и всичко свързано с него като привличане на благополучие и пари, изчистване от негатив, защита, връзване на човека към дома и други.

Цена: 400 €

Разпостранява се само в PDF формат.

Заявки за придобиване се приемат на tradicionnamagia@gmail.com

Ритуали включени в сборник:


Царски трон

Този ритуал се изпълнява преди да започне строеж на новата къща или преди ремонт на апартамента в който живеете.

За целта ще трябва да се сдобиете с икона с вашето име. Икона трябва да се избира стара, истинска и ползвана. Нови с лепени картинки от принтера не стават.

Защита на дома

За да не прониква всякаква мръснотия в дома ви както и да се обезопаси от всякакви въздействия свързани с подхвърляне или подсипване във вашия дом е добре да се направи защита на жилището.

Ще трябва да се сдобиете с едно въгленче.

За благополучие в дома

За разлика от публикуван преди време ритуал "Отърване от мизерия" този предоставя възможността да се подобри живот не само на този който го изпълнява, но и на хора които живеят заедно с него в жилището му.

Изчистване на дома

Много е обсъждано и са дадени примери за изчистване на човека или разваляне на въздействие върху него. Но какво се прави когато даже с използване на защита, след изчистване мръснотията се връща.

Прочетете още »

Златното дърво

Старите монети, минавайки през живота си през десетки хиляди най-различни джобове, събират енергетиката и с нея взимат или дават благополучие на притежателя им.

Този ритуал предоставя възможността да се привлече този късмет и благополучие, както и хора с такъв към вас и дома ви.
Прочетете още »

Отнемане на късмет от гости

Домът ви може да бъде посещаван от най-различни хора. Можете да се възползвате от това и да си подобрите финансовото благополучие.
Прочетете още »

Връзване към дома

Когато човек избягва да контактува с вас, "тича по тъч линия", а Ви е необходим за комуникиране или срещи по абсолютно различни причини, можете да го вид "вържете" към дома Ви.

Изгонване от дома

Когато имате натрапник който често посещава дома ви и не можете да се отървете от него можете да приложите върху него следното въздействие. Като резултат от него човека започва да втриса и проявяват се симптоми на различни заболявания след влизане и докато не напусне дома ви.

Прочетете още »