вторник, 8 октомври 2013 г.

Премахване на съперница

Много често хората търсят помощ в решаването на един банален житейски проблем - любовен триъгълник. Най-често той се образува, когато в отношения на една двойка се намества трети човек, като съперник или съперница.

За съжаление хората се сещат да се обърнат към магията, когато нещата са стигнали прекалено далеч, т.е. двойката е разрушена, между бившия/бившата и съперница/съперник е възникнала добра емоционална връзка или зависимост и възстановяване на първоначалната ситуация от тук нататък с ползването на магия изисква доста сили и работа.

Какво може да се направи, преди да се е стигнало до там. Като за начало ще са ви необходими снимката и първото име на съперницата или най-малкото да знаете как се казва и да сте я виждали. Все пак магията се прилага върху конкретен човек, а не върху светия дух и мозъчни фантазии.

Примерната последователност от действия е следната:

  1. С ползване на черна магия се нанася удар върху съперницата. Препоръчва се лишаване от жизнените сили, наказание на съперница или за безбрачие. По принцип вредоносните въздействия са много и не бива да се притеснявате за тяхно ползване при решаване на проблем за ваше добро.
  2. Извършва се ритуал за изстудяване на отношения между тях. В тази стъпка може да се ползва разделяне с риза или разделяне с жива и мъртва вода.
  3. Прави се прекъсване на връзка между двамата. За тази цел е добре да се ползва защита от агресори.
  4. Като "контролен изстрел" е добре да се насочи мъжа в необходимата посока, за да не се лута без глава. Много добра работа в тази ситуация може са свърши укротяване на мъжа с орех.
  5. И като край на цялата поредица се извършва защита върху двойка.

Това е примерен и близък към идеалния план на действия за решаване на проблем, но имайте предвид, че винаги може да изникне някаква простотия, която ще изиска допълнителна работа, от рода на изчистване на един от двамата или и на двамата.