вторник, 1 октомври 2013 г.

Прехвърляне върху нож

Това е едно универсално изчистване. Може да се ползва както за премахване на елементарните неща от рода на лошото око или подхваната мръсотия, така и за разваляне на тежки смъртни проклятия.

Второто му предимство е, че пренасочва негативната енергетика от обекта на въздействие към гробище и по този начин неутрализира агресивното въздействие. И разбира се основното предимство е, че позволява работа върху снимката на клиента.

От недостатъците е, че не е съвместимо с ритуали използващи сънища и е опасно с това, че е възможно претегляне на негатив върху този, който чисти.

В ден според пола на субекта е необходимо да се сдобиете с нож с дървена дръжка, като купуването е без ресто и по пътя към дома да дадете по една монетка на трима просяци.

Вечерта трябва да запалите свещ и, насочвайки ножа с острието към пламъка, да кажете следното:

"За службата взех, аз взех аз дадох. Не да коля или режа, а да чистя и измивам от дело черно, от хора зли, от болести и скръб, от гнила тъга ..."

Следващи три дни трябва да вземете снимката в лявата ръка и, извършвайки с нож движение върху нея, да кажете следното:

"Нито режа, нито коля, а (име) чистя и лекувам. Което не е негово - вън от него. Изчиствам с нож, бода с острие болести, скръб, безпокойство, тъга, чернота от (име). От (име) ..."

В последния ден трябва да отидете към гробище и без да влизате да застанете с гръб към него и да извършите заключителната част от ритуала.