вторник, 17 юли 2012 г.

Любовна магия. Част I - Видове

От всеки, който иска от мен подобен вид услуга, получавам желание изглеждащо по следния начин: - Искам любовна магия. В отговор, на което задавам един и същия въпрос: - Какво точно искате?

Всеки майстор притежава в арсенала си 3-4 дузини въздействия на любовна тематика, които имат различна насока, условия и начин на действие.

Най-баналното е "да ме обича". Което значи, че трябва да се избира ритуал, целящ подчиняване на чувствата или зараждане на такива. Пример от подобно нещо е по-рано публикуван от мен обред на любовната магия с две сърца , който всъщност е бинарен (въздейства както на поръчителя така и на субекта).

Някои клиенти с накърнени чувства искат да направят любовна магия като вид отмъщаване. Аз подкрепям тяхното желание, защото не бива гадостта да се оставя без наказание. Но вместо любовна магия за обвързване им предлагам вредоносно въздействие целящо привързване на обекта към поръчителя или любовно проклятие. Това е вид зомбиращо въздействие, което изолира човека от други в личния му живот, и го насочва към поръчителя докато не бъде простен.

Отделна и доста популярна тема е вид любовна магия целяща секс.  Обреди от този тип са насочени да използват животинската съставка във всеки човек, която в случая е извън негов контрол (инстинктът за размножаване не може да бъде потиснат).

Съществуват и вид въздействия, които предизвикват обвързване на съдбата на субекта с тази на поръчителя или взаимно обвързване на съдбите на двамата. Практически е невъзможно да се определи, че върху човека има подобно въздействие и да се изчисти - всичко изглежда така, че все едно така е трябвало и да бъде и няма нищо нередно или следа за присъствие на чужда намеса.

Разбира се, има и мащабни въздействия, целящи пробив в абсолютно всички любовни сфери на човека.

И най-важното правило е, че преди да се налага любовно въздействие, трябва да бъдат изчистени както поръчителя, така и жертвата - в противен случай резултатът е непредсказуем и обикновено е точно обратен на търсения.