Черната направа

Както животът не е бяло-розов и пухкав, така и магията не се ограничава само въздействия за любовно обвързване, разделяне, пари и разваляне.

Няколко вредоносни ритуала от черната магия.

Цена: 450 €

Разпостранява се само по електронен път в PDF формат.

Относно придобиване обръщайте се по имейл tradicionnamagia@gmail.com


Ритуали включени в сборник:


Изкуствен гроб

Има хора с много силна енергетика - природени лидери или бизнесмени. По правило тяхната защита е породена точно от тяхната си енергетика и преди да се работи по тях е разумно да се изпълни този ритуал който за кратко време нанася много силен удар със цел безпроблемно последващо основно атакуващо въздействие като обвързване, подчиняване, вредоносно или разделяне.
Прочетете още »


Бавно измъчване

Намират се такива изроди които не заслужават бързо наказание, а трябва да бъдат измъчвани с месеци или години. За тази цел от дърво се прави образ на човек във вид на идол. Няма значение колко ще прилича той, важното e да личи дали е мъж или жена. Също ще са необходими гвоздеи мокрени в мъртвешка вода или във вода от помина на гроба.
Прочетете още »

За самоубийство

Сравнително лесно за изпълнение вредоносно въздействие което по ефективността си превъзхожда хиляди други. Насочено е за уничтожаване на желание да живее при жертвата и като факт прави от човек жив зеленчук без воля и в непрекъсната депресия.

Небходимо е да направите восъчната кукла на жертва. Ритуал се провежда в един ден.
Прочетете още »

Проклятие чрез кръст

Криворазбрана тенденция на хора да посещават църквите по празници правейки се на набожни може да бъде ползвана със цел облага за практик както за отнемане ва късмет и здраве така и за вредоносни практики пример на една от които е този.
Прочетете още »

Наказание на неблагодарника

На всеки може да се случи да не получи нищо в отговор на оказана услуга или даже да бъде обиден заедно с това. Аз съм привърженик на идеята, че подобни хора трябва да се наказват без колебание и без да се чака, че от някъде ще дойде някаква справедливост като възмездие.

Прочетете още »