петък, 21 юни 2013 г.

Отваряне на пътища

Затварянето на пътищата в живота на човека може да бъде както следствие на пряко проклятие, така и като претеглен по човешка доброта или невнимание негатив от прокълнат или урочасан човек.

Освен изчистване и защита за подсилване на ефекта може да бъде приложена методика за отваряне на пътищата в живота.

Ритуалът се провежда едновременно от майстора и клиента като всеки от тях по едно и същото време изпълнява неговата част.

Тук се предоставя откъс от частта на майстора.

Необходимо е в слънчевият ден да се отиде по пладне в гора и да се открие безлюдна поляна. Заставайки в средата на поляна, и гледайки небето, трябва да се каже следното:

"Словото ми е силно. По-силно от камък, по-силно от звяр див. Слово мое е дело силно. Слово се говори - дело се върши. Както под слънчице ясно стои град голям и в града в подземието е юнак който свят не вижда и животът му е погълнат от тъмнина студена. Затворени са за него страните нощна и залезна, дневна и изгревна. Заставам аз, майстор (име), в средата на гората тъмна и като птица черна ....."


Този ритуал не се предлага за продажба. Услугата можете да поръчате срещу 75 €. Заявки се приемат по имейл tradicionnamagia@gmail.com.