вторник, 5 август 2014 г.

Разваляне на родово проклятие


В сборник ритуали "Родословното дърво" са предоставени ритуали целящи разрушаване или създаване на много сериозни проблеми на група хора свързани по кръвната линия.

Какво представлява по себе си родово проклятие и как се премахва то.

Съществуват два начина за родово проклятие.
1. Работи се върху определен човек, представляващ рода, с цел негатива да се предаде към другите по кръвна или роднинска връзка (второто е трудно, но не е невъзможно).
2. Работи се върху група хора (цялата рода). В този случай въздействието директно достига всеки един от тях.

Как се премахва.

В първия случай е необходимо да се определи човека в рода, от който се предава цялата гадост, и той да бъде изолиран. Да се прекъсне тази кръвната връзка. След което се изчиства той по подходящ заия негов случай начин, и се отстраняват последиците при роднините му.

Във втория случай трябва да се работи по отсичане на всеки от рода му и изчистване един по един. Същото се прави, ако в първия случай източника вече не е сред живите.

Преди време в този сайт е предоставен откъс от методиката на отсичане от рода.

Начините за изчистване са невероятно много. Като една универсална методика може да се ползва прехвърляне върху нож, която е обемна като труд, но за сметка на това е повече от ефикасна.

Най-честите последствия от родово проклятие (когато не става дума са смъртно въздействие за унищожаване на рода) са затварянето на пътища в живота, изразяващите се в липса на късмет и различни здравословни проблеми.

Последствието от затворените пътища след изчистването се оправя с отварянето на пътищата със цел човек един вид да се подбутне и в живота му и да се възстанови баланса.

Също е препоръчително след тези процедури да се ползват защитни механизми със цел избягване на връщане на негатив.

Желаещите да получат повече информация могат да публикуват въпросите си в тема "Разваляне на родово проклятие" в категория "Разваляне и изчистване" във форума на сайта.