събота, 4 май 2013 г.

Разделяне на семейство или любовници с билка

За този ритуал е необходимо да намерите шепа семена от билката пирей (Agropyrum repens)*.

На новолуние отидете до дома на тези ,които желаете да скарате и разделите, като никой не трябва да вижда какво правите. Разделете семената на три равни части. 

Първата част изсипете близо до дома на хората, пред пътя водещ до жилището им и кажете наричането. 

Втората част от тях трябва да изсипете пред врата на двора или блока и пак да кажете наричането, и третата последна част трябва да изсипете на самия им праг на входната врата на жилището, да кажете наричането, три пъти да плюете на прага и да си тръгнете в пълно мълчание и без да се обръщате назад. Съвсем скоро в живота на тези, които искате да разделите, ще започнат да се появяват сплетни и скандали.

"Пирей пълзящ! Насред дома на (името) и (името) настани се и силно забий се! Гневни и мерзки слюнки проточи! Всичко изличи, размажи и покой не знай! ....”

За тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него срещу 10 €. Заявки се приемат на tradicionnamagia@gmail.com. След потвърждаване на плащането, закупения ритуал се изпраща на имейл в срок от 24 часа.