петък, 26 април 2013 г.

Проклятие чрез кръст

По наше време покрай криворазбраното възраждането на духовността безброй скъдоумни хора почват за щяло и нещяло да посещават църкви, правейки се на набожни и религиозни. Тази тенденция в обществото може да бъде ползвана със цел облага за практика както за отнемане на късмет и здраве, така и за вредоносни практики, пример за една, от които е тук.

Трябва да се сдобиете със старинен кръст. Дали е метален или бронзов не е от значение. Подобни се продават по сергиите при антиците. Без значение колко струва, той трябва да носи в себе си енергетиката на молещите се върху него.

На Велики четвъртък отидете в църка на служба и, държейки кръста в ръка по време на службата, наговаряйте следното:

"Нямам нито мир, нито блаженство райско, а само царството на мъртвите. Както Христос за разпънали, така и раб (име) ще си носи кръст през целият му живот и бъде разпънат върху него с негови ......"

До една седмица след това трябва да приключите ритуала.


За тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него като част от сборника "Черната направа".