вторник, 21 май 2013 г.

Жив щит

Не рядко се случва между различните практикуващи да избухват спорове, които да се разраснат в уреждане на сметки с взаимно изпращане на тежки проклятия и магическо отстраняване. В тези случаи най-обичайното нещо е неприятелят да се опитва да премахне конкуренцията и да не се откаже докато не успее.

Ако на удара се отвръща с удар, подобна битка може да продължи твърде дълго. Ето защо е желателно да се използва защита, която се осъществява чрез поставяне на щит, който ще ви предпазва като изпраща всичко насочено срещу вас при съвсем друг човек, без да ви засяга пряко. Веднъж поставена тази защита се превръща в щит, който ще ви защитава от всякакви негативи и вредоносни магии, насочени към вас.

За изпълнението на този ритуал е необходимо да намерите такъв човек, който има същото име като вашето и да е на същата възраст, а най-добре, ако сте родени на една и съща или близка дата. Необходимо е да се сдобиете с лична вещ от този човек, без той да разбере, като носена дреха, коса, нокти и т.н. След като вземете вещта, трябва да я изгорите по обяд, в който и да е ден, като на пепелта трябва да кажете следното наричане четиридесет пъти:

" ... Този дъбов щит не е сламян нито в бой, нито сцепван от брадва, нито от меч пробиван, нито от огън запалван, нито в река захвърлян. Тъй както на прах той никога не ще изгние, така и аз (името) ... ....нито млад, нито стар ..."

Съберете пепелта и отидете до река на безлюдно място, така че да сте необезпокоявани. Там загребете вода и я смесете с пепелта, след което с треска, потопена в сместа, начертайте по един кръст по тялото си - на челото, на лявата буза и други строго определени места. След това начертайте с треската голям кръг около себе си, в който да застанете и по изгрев да завършете ритуала.

От тук нататък всяко проклятие изпратено към вас ще отива към човека с вашето име и ще наврежда на него, без да засяга вас. В никакъв случай не бива да казвате на никой за извършения ритуал, защото, ако другия човек научи, че се е превърнал във ваш щит, би могъл да потърси помощ от способен маг, който лесно може да ви накаже чрез създалата се по между ви връзката.