Разрушаване на рода

За разлика от публикуваното преди родово проклятие, което се разпространява само по кръвна връзка, това въздействие цели разрушаване на рода без значение от кръвното родство, а именно има действие върху съпрузите, доведени деца и не само по низходящата линия, но и към предците като най-голямата му сила се проявява, когато хора се събират заедно.

Трябва да намерите едно старо колело от каруца. Сложно е, но ако искате да постигнете желаното - ще го направите.

Необходимо е да го измажете със смес на глина, вода и сажди и да го занесете на старо непосещаемо гробище за девет дни. След което да го вземете и на уединено място да го изгорите, като през това време да казвате:

"...... Взех от там колело от дявол белязано, искрящо и скърцащо за бесова услада. Като сложа бесове върху него и го пусна към враговете ми в дома и рода им. ......"

След което да приключите ритуалаЗа тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него като част от сборника "Родословното дърво".