четвъртък, 14 март 2013 г.

Разрушаване на рода

За разлика от публикуваното преди родово проклятие, което се разпространява само по кръвна връзка, това въздействие цели разрушаване на рода без значение от кръвното родство, а именно има действие върху съпрузите, доведени деца и не само по низходящата линия, но и към предците като най-голямата му сила се проявява, когато хора се събират заедно.

Трябва да намерите едно старо колело от каруца. Сложно е, но ако искате да постигнете желаното - ще го направите.

Необходимо е да го измажете със смес на глина, вода и сажди и да го занесете на старо непосещаемо гробище за девет дни. След което да го вземете и на уединено място да го изгорите, като през това време да казвате:

"...... Взех от там колело от дявол белязано, искрящо и скърцащо за бесова услада. Като сложа бесове върху него и го пусна към враговете ми в дома и рода им. ......"

След което да приключите ритуалаЗа тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него като част от сборника "Родословното дърво".