понеделник, 25 март 2013 г.

Черната връзка

Един любовен ритуал, който в случай на успех не само обвързва човека с изпълнителя, но и го изолира от други "претенденти".

Необходимо е да се сдобиете с две свещи, няколко метра копринена лента и четен брой изуствени цветя. Също, предварително трябва да откриете на гробището два гроба на мъж и жена от едно семейство, разположени един до друг така, че да можете да застанете между тях.

Първо трябва да отидете в църква и да запалите една свещ за упокой и, след като я сложите на мястото за починалите, да кажете следното:

"Кръст църковен, кръст скърбен - както хора при теб със сълзите идвали, така и (име) по мен да ридае, сълзи по мен да пролива. С любовта сърцето му да се оплита. Със страстта тялото му да се пали. Както тази свещ изгаря, така и ......"

При излизане от църквата дайте помин на просяци с думи: "Както просяци тези пари искат, така и (име) да ме иска. Амин"

След което трябва да отидете на гробището до предварително набелязаните гробове и да извършите следното. Застанете между тях и сложете цветята върху всеки от тях. Запалете свещите и ги сложете на всеки от тях. С копринената лента съединете двета надгробия така, че възел да е пред вас. Вземете свещите в двете ръце и, капайки восък върху възела, кажете:

"Стоя на гробище, между двата гроба, гробове стари, но обвързани с връзките силни. Тези връзки през живота никой не е успял да скъса, а след смъртта не се и опитвал. Души на мъртвите (имена), вас извиквам, кланя ви се, за помощта моля, заклинам. Както вие, мъртвите, цял живот сте обвързани били, един друг сте обичали така и силата ми покажете. (име) към мен вържете, тъга смъртна в него поселете. Тъга да го натиска, а плътта по мен пред деня и нощта да вие. Похот бесен в него заселявам, очите му върху други затварям. Както мъртъвци в гробове свят не виждат, така и (име) без мен да не бъде, други да не гледа, страст към тях во веки да няма. С похотта теб (име) обвързвам ....."