неделя, 10 март 2013 г.

Разделяне с камъчета

Tова негативно въздействие води до силна вражда между близки приятели или роднини. Няма смисъл да се прави за семейни хора или любовници.

Трябва да отидете до река и да намерите мост, който я пресича. Застанете на десния бряг и съберете камъчета от него с думите:

"Както брегове не се събират, така и (имената на хората) един срещу друг ще се обърнат. Разговори да не водят, дружба да не водят, а само да се карат..."

Минете чрез моста на друг бряг и повторете същата процедура, но този път с малко по-различно наговаряне.

След това веднага трябва да занесете камъчета от левия бряг върху гробище, което се намира от към  левия бряг, и да ги изсипете на едноименна могила. По същия начин трябва да направите и с камъчетата от десния бряг, но да ги занесете на гробище, което се намира на левия бряг на реката.


За тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него
 срещу 50 €. Заявки се приемат на tradicionnamagia@gmail.com. След потвърждение на плащането, закупения ритуал се изпраща на имейл в срок от 24 часа.