четвъртък, 14 март 2013 г.

Дяволски казан

Този ритуал ще ви позволи не само да разорите конкурента си, но и да привлечете късмета му към вашия бизнес. Изпълнението на този обред изисква определени усилия.

Трябва да се сдобиете с чугунен казан, лесно се намира в някое селце или по битаците.

Освен това ще ви е необходим жив петел или кокошка, в зависимост от пола на конкурента. Ще трябва да й/ му отсечете главата. Не забравяйте да й/ му вържете краката, сложете главата на пън или твърда повърхност. Отсечете главата с голям нож или сатър, като държите птицата с врата надолу, докато тя пърха в конвулсии около минута. Кръвта през това време трябва да събирате в казана.

След което трябва да оскубете перата и да махнете вътрешностите на птицата.

Казанът се слага върху силен огън и след като заври и се размирише, трябва да начетете над него следното:

„Аз, раб твой (име), от църква кръстен, от майка благословен, моля теб, бес, да вземеш жито на раб божи (име на конкурента) ... ”

След което трябва да изгасите огъня и, без да се бавите, да отидете на някое гробище, за да излеете казана върху гроба с името на конкурента и да извършите втората част на ритуала.





За тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него като част от сборника "Търговско дело".