Връща ли се?

От незнайно кога страхливци и неграмотни хора развиват теории, че не бива да се прави вредоносна магия по причина, че всичко се връща, а някои алтернативно умствено ударени даже споменават три или седем пъти.

Да, връща се, но само в следните случаи:

  • Грешка при изпълнение на ритуал (нарушаване на правилата за общуване с егрегор се наказва от егрегор)
  • Недостиг на сила след задействане на първоначалните стъпки в ритуала
  • По-малка сила в сравнение с жертвата
  • Присъствие на някои от специалните защити върху жертви (среща се веднъж на милион)
  • Пропуски в собствената защита
  • Разваляне с връщане на нещата върху клиента от друг практик (практик, а не празнодумец)
За това в обучението първоначално наблягаме на напомпване със сила и изграждане на защита, вместо на удовлетворяване на любовни и битови прищявки.

В края ще добавя - обучавайте се, практикувайте, за да постигнете това, което искате, вместо да обръщате внимание на всякакви глупаци.