вторник, 1 октомври 2013 г.

Каменен гроб

В полето или гората можете да намерите големи камъни. Според легендите под тях са погребани воини, паднали в битки, и тези камъни могат да се ползват за направата на магия.

Това въздействие е достатъчно силно и коварно. При жертвата започват да отказват ръцете и краката, появяват се камъни в бъбриците и жлъчка, и всякакви образования по костите.

Като намерите такъв камък трябва да му се поклоните и да кажете следното:

"Отричам се от бог и ангели небесни и се давам в ръцете бесови. Бес каменен, дух древен, скланям пред теб главата и моля за помощта ти. Да ми могаш веднъж, и два, и три, и четири и пет пъти, а на шести да ме прибереш."

След което да напуснете мястото, но да запомните местонахождението му. Когато решите да направите въздействието, трябва по тъмно време и безлунен ден да отидете до него и като коленичите да кажете следното:

".... На колене те моля, цар идолски, както ти тук лежиш и трупаш сила бесовска, мълчалива така и покрие врага ми с покривка тъмна, болести ...."

След което в буден трябва да изчакате до изгрев и след като се приберете в къщи и заспите да запаметите това което сте сънували.