четвъртък, 29 август 2013 г.

Прехвърляне с вода върху враг

Върху всеки човек има нещо, което се нарича чернотия - събран през живота или в определен момент от него негатив. Той не винаги е последствие на магия или уроки, но по правило практикуващите го имат много и най-различна, започвайки от остатъците на разваляне и до негативните последствия на любовните въздействия.

Преди сме публикували част от ритуала за смъртно наказание чрез прехвърляне върху друг с вода. Тук предоставяме една от методиките, която позволява да се прехвърли този натрупан негатив върху друг човек с цел наказание като да му се съсипе живота и той да страда и да се мъчи много продължително време.

Трябва да вземете кофа жива вода, да сложите нещо сребърно в нея и да я оставите да престои три дни в ъгъла в дома ви. На четвъртия ден да се измиете с нея с наговор:

"Измий  вода жива от мен ...."

След което трябва да излеете тази вода на прага на врага или на работното му място или да я подсипете в храната или питието му с думите:

"Като отида сред гората тъмна в посока залезна, и намеря къща каменна в която стоят духове и полудухове. Слушайте духове мое слово силно, слово тайно, слово което дело върши. Отидете в дома на (име), ще ви бъде жилище ново. Заклинам ...."