четвъртък, 29 август 2013 г.

Въпроси и отговори

Този сайт е започнал да функционира от 2007 година, сменяйки различни имена, дизайни и форми с цел за по-добро подаване и усвояване на информацията от посетителите относно разнообразието на нещото наречено магия и това, че тя може да е по-различна от тази за раздяла или за любов.



Част от посетителите изискват незабавно да им се прати пълният ритуал за разваляне или любов, даже има такива скъдоумни, които започват да извършват нещата, без да са взели предвид един ред в края на всяка страница където пише, че пълните неща никога и по никакъв начин няма да бъдат представени за свободен достъп. Щом някои си търсят белята заради немотия да наемат майстора за извършване на една или друга задача и надценявайки себе си в магия, тръгват да изпълняват ритуалите публикувани на по под 10% - проблемът си е техен, после ще дойдат при мен да им оправям живота и здравето.

От къде са ви ритуалите и как ги измисляте.
99.99% са ни предадени от майстори, практикували тези ритуали с десетки години и получени по наследство.

Защо публикувате нещата рядко, частично и платено. 
Не сме идиоти да предоставяме реално знание публично и в свободен достъп. Дали някой от посетителите ще се навие да пропътува до един майстор 12 часа със самолет, да му даде няколко хиляди евра (ако майстор се навие въобще да говори с този посетител) срещу един ритуал за разделяне или вечната любов?

Ще ви таковам гъза със секирата заради това, че учите други на магия.
Леко на завоите.

Ще горите в ада.
Ние сме кръстени или подвластни на религия, проповядваща ад като за наказание, но ще го оценим.

Мразите християнство.
Точно то ни е през оная работа по причина, че цялото ни учение се базира върху четири основни неща в живота - слънце, вода, вятър, огън, земя и мъртвите. Тези неща са били преди християнство и ще бъдат след него. Не крием, че има неща които ползват християнската енергетика.

Има доста писма от рода на "Ей дебил, я ми оправи живота, та да не те оправя аз". Това са кретени, които все още са живи по простата причина, че не знаят къде се набутват и това, че за един маг няма значение или морал дали да съсипят него или здраве на детето му или близките.

Най-голямо удоволствие ни доставят писма от хора, които са си решили проблемите сами с помощта на нашите ритуали или с нашата професионална помощ. Благодарим и на тях за това, че ни са се доверили живота си и решаване на проблемите им.