неделя, 21 април 2013 г.

За любов на великден

В народната магия с настъпването на големите празници като Коледа и Великден се извършват определени обреди с голяма сила. Този любовен обред може да се извършва само на Великден, в нощта преди празника по време на празничното богослужение.

За целта той трябва да се извърши в избрана от вас църква, в която се провежда великденската служба, но след неговото извършване никога повече не бива да влизате отново в същата църква, а ако го правите за клиент, то той не бива повече да влиза, в която и да е църква, иначе последствията ще са повече от трагични.

Когато отидете в храма по време на църковната служба, стойте спокойно и в никакъв случай не се кръстете или отправяйте поклон към икони и т.н. Със себе си трябва да носите боядисано червено яйце (първото боядисано) и когато свещеникът каже: "Христос воскресе!" трябва три пъти незабелязано да плюете към пода към страната на олтара и тихо да кажете наричането:

"Отричам се от отца и сина и светия дух и отдавам себе си навеки в ръцете на Дявола. Да влезне в раба/раба (името) сила черна, бесовска, неукротима. Да се изпълнят с неугасим огън неговите/нейните слабини, живот, гръд ......."

След това излезте навън и смачкайте яйцето с думите: "Иди, бес, изпълни!"