петък, 22 февруари 2013 г.

Наказание на тъпи клиенти

Хората са различни. Има такива, които търсят помощ, кротко изпълняват указанията и се радват на получените резултати, но има и от такива, които в процеса на работа правят всичко възможно да съсипят резултата или крехкия баланс постигнат от майстора, и не само съсипват работата, но и отварят мръсната си уста след това.

Подобни изроди не само може , а задължително трябва, да бъдат наказани така, че и цялата им рода да страда и да си извадят урок за поколения напред.

Как да се направи това. Трябва да запалите огнище като пресметнете, че то трябва да гори около час, дърветата и мястото нямат значение - стига да не пушат и вие да сте необезпокоявани. След като се запали, наговаряйте на огън следното:

".... Помин стои и раб (име) чакаш. Ти, раб (име), ходиш и над мъдър човек се смееш. Отивай при помин и моли за награда службата вярна, глупостта ти немерена: "Ти помин, да ми награда заслужена: живот тъжен и зло черно. Да не живея, а вия. Да не спя, а в гащи да сера. ...... Аз, майстор (име) на хора да помагам, а раб (име) като долно куче да умира"