вторник, 7 август 2012 г.

Разделяне със жива и мъртва вода

Безспорно най-ефективните резултати се постигат, когато имате възможност да въздействате директно върху субекта чрез подсипване на наговорен носител на необходимата програма в храната или подливане в питието.

Не бива да се пренебрегва ролята на светената вода при негативните въздействия. Това, че тя е светена съвсем не означава, че тя не може да бъде носител на негативна програма, напротив - тя е чиста и приема без никакви проблеми необходимото, за да го "пренесе до адреса".

Давам един пример на раздяла на двойка и не само двойка, а всякакъв вид връзка, която се базира на приятелски чувства, но е за предпочитане между тях да има секс. С други думи - целта е да се разруши емоционална връзка.

В половин чаша светена вода се долива мъртва като се разбърква и се наговаря следното:

".... Заливам с вода мъртва огън в сърцето на (име) за (име). Вода всичките мисли да отнесе докато аз съм (име) жив. Погасни сърце и се забрави ум на (име) ......"


За тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него срещу 100 €. Заявки се приемат на tradicionnamagia@gmail.com. След потвърждение на плащането, закупения ритуал се изпраща на имейл в срок от 24 часа.