четвъртък, 13 февруари 2014 г.

Отнемане на късмет от рушветчия

Всеки един от нас през живота си се е сблъсквал със ситуации, в които от него искат даване на рушвет, и по никакъв начин тази ситуация не може да бъде заобиколена и плащането на пари е единствен възможен път тя да се реши.

Рушветчиите най-добре да се наказват с отнемане на късмет. При този ритуал отнемането на късмет работи по един много интересен начин и е насочен към отнемане на това, за което взелия рушвета, иска да похарчи парите. Например, ако е искал да си направи почивка със семейството - може да остане без семейство, и парите да отидат за бракоразводен процес; ако е имал желание да си подобри и без това доброто здравето на някой луксозен курорт - ще се наложи да дава тези пари за спасяване от хроничните болести; пък искали просто да забогатеят изведнъж ще останат без работа, клиенти и в непрекъсната депресия. Не бива да има никаква милост към подобни изроди.

Парите, които ще давате, трябва предварително да заровите в гроб на починал, който е с името на този, на когото ще ги давате. Преди това задължително ги увийте в нещо. Когато ги закопавате трябва да кажете:

„Стоя аз, (име) до теб, покойнико, носещ името (име). Както ти във влажната земя лежиш и тлента теб е изяла, така целият късмет от раб (име) да дойде в ...”

Парите да се изровят и да се извърши втората част на ритуала