неделя, 9 февруари 2014 г.

За любов с биче сърце

Повече от силен любовен ритуал, който е опасен за начинаещи и неразбиращи тънкостите на магията, но за притежаващи ясно изразени способности това може да е универсален инструмент за любовна магия и поробване.

Този ритуал е предназначен само за жени. Изпълнява се между един и два през нощта.

За изпълнение на ритуал трябва да се сдобиете с биче сърце. То не бива да бъде повредено (вид рязано за пускане на кръв) и максимално свежо. Освен това трябва да се сдобиете с много остър нож и 12 губерки или много добре заточени игли за плетене.


По средата слагате чинията със сърцето. От лявата страна ножа, а от дясната иглите.  Застанете до масата и, гледайки сърцето, кажете:

"В средата на гората тъмна стои къща кървава, а в тази къща кървава стоят зли и проклети, цялото зло неспокопсано, уроки всякакви и любовта похотна. Стоят и чакат многото лета, докато не призова ги аз (име). Като отида аз, (вещерка) в гора тъмна до къща кървена и се поклоня на бесове в крака и ..."

След което, трябва да вземете иглите, и една по една да прободете с тях сърцето, като на всяка от тях се казва "Първи влезнал,..".

Ножа и да го забиете в сърцето с максималната емоционална омраза с думите "Изгаряй ...".

С трите части от сърцето, покривката и чиния трябва да извършите последните части от ритуала.