сряда, 16 април 2014 г.

Изчистване на дома

Много е обсъждано и са дадени примери за изчистване на човека или разваляне на въздействие върху него. Но какво се прави, когато даже с използване на защита, след изчистване мръсотията се връща.

По принцип причината за това трябва да се определя още по време на диагностиката и  избирането на методиката за работа във всеки един от случаите. 

Една от причините може да е в това, че няма директно въздействие върху човека, а се работи чрез мястото, в което той живее или прекарва много време като се ползва вода, пръст или кръв - тези неща рядко можеш да забележиш и отличиш. В този случай работата трябва да започне с изчистването на дома или офиса, ако става дума за бизнес.

Трябва да вземете поточна вода като от река или извор. Необходимо ви е толкова, колкото да измиете пода в жилището ви и избършете праха. Миейки, трябва непрекъснато да повтаряте:

“Как дома ми от всякакви мръсоти и неприятности изчистя и до последна ...”




За тези, които предполагат, че имат способности сами могат да извършат ритуала и да се справят както с него така и с евентуални последствия, предлагаме да се сдобият с пълния ритуал и инструкциите към него като част от сборника "Домашното огнище".