сряда, 16 юли 2014 г.

Таро манара. VIII - Правосъдие

Състояние
Любопитство, заиграване, интерес. Показна недостъпност. Преценяване на всичките "да" и "не". Конфликт между вътрешните правила и желание те да се нарушат.

Право положение
Граници и забрани, ограждащи човека от външния свят, го делят от всичко добро, което той може да получи от този свят. Човек се намира на кръстопът - "хем сърби, хем боли".

Обърнато положение
Човек много зле се ориентира както в правилата на обществото, така и в правилата на живота. Той действа съобразявайки се с вродени инстинкти и усещанията за това, как е правилно или не да постъпи в случая.


Силните черти
Човек живее според общоприети в обществото норми.

Слабости
Човек не се замисля върху причините за забраните в живота, който живее. Той не върши нищо лошо, но и нищо добро в този свят. Ако пък върши, то е понеже така трябва.

Позитивната прогноза
Човек ще действа според общоприетите правила. Даже и да се е разбунтувал - след време ще кротне.

Негативната прогноза
Човек може да очаква сериозните проблеми. Веднъж неговата интуиция ще го подведе и ще има голям конфликт, след който ще трябва да се плаща за стореното.

Характеристика на отношенията
Взаимоотношения на една двойка, в която един или двама вече са обвързани с някой трети. Възможна е кратковременна връзка без афиширане и без промени в уютния им живот. За обвързаните двойки е съвет да разнообразят живота си.